Gå til sidens hovedinnhold

Uavgjort for Havdur på hjemmebane

Artikkelen er over 1 år gammel

1-1 ble resultatet etter at kampen mellom Havdur og Midtbygdens var ferdigspilt på Tjelta stadion.

FOTBALL: Kveldens kamp mellom Havdur og Midtbygdens samlet godt med tilskuere på Tjelta stadion. Som Uego-lag ble a-lagsspillerne ført inn på banen av kveldens balljenter mens frivillige begynte å gjøre klart til grillmat etterpå. Kveldens kamp var en Uego-kamp, som er en markering av klubbens arbeid med å fremme gode holdninger, bygge relasjoner og jobbe med inkludering, fair play og positive verdier.

Lagleder Svein-Arne Stangeland fikk også delt ut en gave til Arve Gimre som har rundet sin 100. kamp for Havdur. Gimre er nå tilbake i a-lagsstallen og var tomålscoreren som sørget for Havdur-seier mot EIK2 på hjemmebane mandag kveld.

A-laget til Havdur har en rekke spillere med lang og trofast fartstid i klubben. En av dem er Cato Stangeland, som i kveld sto mellom stengene på motsatt banehalvdel. Stangeland spilte i kveld sin andre kamp for Midtbygdens etter å ha vært i Havdur i en årrekke. Han bidro i stor grad til å gjøre det vanskelig for Havdur sine raske angrepsspillere.

Det gikk ikke mer enn fire minutter før Asgeir Austigard fra MIL satte inn kampens første mål bak Havdur-keeper Marius Vagle. Kampen bølget lenge frem og tilbake der begge lag hadde flere målsjanser, men det ble med MIL-scoringen etter endt første omgang.

Etter flere forsøk kom Havdur-målet til slutt knappe ti minutter før slutt. Det ble ikke fire strake seiere for Havdur, som har startet høstsesongen svært lovende. Neste kamp for Tjelta-herrene er torsdag mot Sunde. Også denne kampen spilles på Tjelta stadion.

Kommentarer til denne saken