Fredrik vinner i både øst og vest. Det har vært en hektisk sensommer for Flood Motorsport der Fredrik har kjørt tre løp på tre helger. Første løp etter sommerferien gikk på Kongsberg Motorsenter 13. august.

– Her lå Fredrik og kjempet om de fremste plassene hele dagen. Han startet Finalen fra posisjon to hvor han lå helt til siste runde, her gjorde han en taktisk genistrek hvor han kjørte forbi lederen og opp i teten, en ledelse han holdt til målflagget hvor han krysset mållinjen som førstemann og vinner, forteller faren, Kjetil Flood-Engebretsen.

Andre løpshelgen var 3. runde i Vestlandsmesterskapet i Haugesund

– Det er mange år siden Fredrik har kjørt på banen i Haugesund, og han trengte et par treningspass for å finne godfølelsen, sier faren.

Champion of Haugesund

I kvalifiseringen kom han inn med femte beste tid, kun én tidel bak den raskeste. Her er det små marginer. Etter dette ser Fredrik seg aldri tilbake; han vinner innledende heat og begge finalene der han krones Champion of Haugesund.

Tredje løpshelgen på rad gikk på hjemmebanen til Fredrik, på Reve Kartring på Klepp. Her var Fredrik i en egen klasse hvor han gjør en Grand Slam.

– Med 28 deltakere på startstreken er det mange som kjemper om plassene, men ingen klarer å nærme seg Fredrik. Han vinner alt, både tidskjøringen, innledende heat og begge finalene i suveren stil, sier en stolt far.

Nå blir det en frihelg før høstsesongen starter. Da reiser Fredrik og teamet til Varna banen utenfor Moss før sesongen avsluttes med Verdensfinalen i Italia senere i høst.