Gå til sidens hovedinnhold

Torsdag blir det valgdebatt på Solabladet.no

Solabladet arrangerer debatt i kulturhuset.

– Vi gjør dette fordi dette vil være interessant for våre lesere. Vi har plukket ut viktige temaer, både nasjonalt og for Sola kommune, sier redaktør Helene Pahr-Iversen.

Det er hun som vil være debattleder når det hele går i gang i Sola kulturhus torsdag 18:00. Temaene som vil diskuteres er skole, familie, eldreomsorg og miljø.

De fleste partiene vil stille med representanter fra kommunestyret, og ordfører Tom Henning Slethei stiller for Fremskrittspartiet. Venstre stiller med næringsminister Iselin Nybø.

– Selv om vi fortrinnsvis ville ha de med nære bånd til Sola er det veldig kjekt at vi også får en statsråd med på debatten. Med tanke på hvor viktig oljenæringen er for Sola, og mulige konsekvenser av det grønne skiftet for arbeidsplassene, setter det en ekstra spiss på det hele, sier Pahr-Iversen.

Debatten vil vare rundt en time, og sendes direkte her på Solabladet.no. Det er også eneste stedet du kan se sendingen, da salen ikke vil være åpen for publikum. Sendingen produseres i samarbeid med Sola kulturhus.

Kommentarer til denne saken