Gå til sidens hovedinnhold

To nye kurs fra svømmeklubben

Egentlig skulle de blitt påbegynt i mars, men det satte pandemien en stopper for.

– Sola svømmeklubb er glade for å presentere at vi skal begynne med to nye kurs. De starter allerede 21. oktober, så det er ikke lenge til, sier Karianne Høie i Sola svømmeklubb, og legger til:

– Kursene heter Vill i Vann og Aquagym. Disse beveger seg bort ifra svømmeopplæring og konkurransepreget svømming som er det de fleste kursene våre er nå.

Kursene skal foregå i Sola svømmehall.

Vill i Vann er for unge mellom 8–16 år som liker å være i vann og ønsker å kunne leke og trene i vann uten at det er konkurransepreget. Det vil foregå mange diverse vannaktiviteter som for eksempel vannvolleyball, styrke i vannet, stup, dykking og lignende.

– Aquagym er dans og trening til musikk i vannet, og passer for alle. Hodet vil være over vann, og det vil bli jobbet litt med koordinering og være god aktivitet i de store muskelgruppene. Selv om det er for alle kan det kanskje bli for tungt for de eldste og ikke nødvendigvis være tilpasset de aller yngste, sier Høie, og utdyper:

– Vi er kjempeglad for at vi endelig kan tilby vanntrening uten at det nødvendigvis er «ren» svømming til solabuene. Det er også kjekt at vi kan få til trim som passer for alle aldre, da de fleste av kursene våre er for barn.

Kommentarer til denne saken