Solabladet tok en kjapp prat med primus motor i bandet, Marius Grønstøl Jellestad angående den oppkommende konserten.

– Gleder bandet seg til å spille på bryggedansen igjen? Og hva kan publikum vente seg?

– Ja selvfølgelig! Vi har ikke spilt her siden 2019, så det begynner å bli en stund siden. Det folket kan vente seg er god gang og et knallbra show.

På et litt fiskende spørsmål om vi får høre noe nytt fra bandet, svarer Jellestad bekreftende og kan fortelle at de har spilt inn ti nye sanger og allerede luftet et par av dem på en konsert, visstnok med knallgode tilbakemeldinger.

– De beste sangene vi har laget til nå var de umiddelbare tilbakemeldingene vi fikk etter en minikonsert vi nettopp holdt.

– Publikum får så absolutt en forsmak på mange av de nye låtene våre. Og du kan legge til at denne gangen er scenen i et telt så nå spiller det ingen rolle hvordan været blir. I motsetning til i 2019, da vi ble stående i regnet utendørs å spille, ler Jellestad.

Oppfordringen fra bandet er klar: Ikke drøy det til midnatt før du og dine labber ned til bryggedansen. Kjenn din besøkelsestid, og støtt opp under dette arrangementet og de lokale bandene som vil gi alt for å gi folket en god underholdning. Da er det opp til resten av oss å skape en knallgod stemning.