Gå til sidens hovedinnhold

Tananger skolekorps med pop up konsert utenfor Tabo

Beboere og ansatte på Tananger bo- og hjemmetjenester fikk gleden av å høre musikantene fra Tananger skolekorps spille.

Torsdag ettermiddag ble det ingen tradisjonell øvelse på kulturstasjonen for Tananger skolekorps. I stedet møtte de opp med instrumenter og nisseluer og holdt en liten julekonsert i hagen på Tabo. Mange beboerne trakk ut på terrassene og ut i lysthuset. Det så ut til at de satte pris på julestemningen som korpset brakte med seg, gjennom tonene fra tradisjonelle julesanger som Glade jul til «Joy to the World».

Utendørs konsert i vintermørket bringer jo med seg noen utfordringer, men de ble løst på strak arm. Klesklyper hindret at notene flagret av sted i vinden, og foreldrene stilte seg bak musikantene sine med mobilene som lyskilder, slik at det var mulig å se notene.

– Mange konserter har blitt avlyst i 2020 på grunn av koronapandemien, så det var ekstra kjekt å endelig få spille med publikum. Vi har lyst til å få til flere pop-up konserter, men det avhenger jo av været. Det var viktig for oss å få til en konsert for de gamle først, sier Karen Træland styremedlem i Tananger Skolekorps.

Nå er i hvert fall julestemningen på plass i Tananger Skolekorps, og de håper at de kan få delt den med flere før julen ringes inn.

Kommentarer til denne saken