SYKKEL: Helgens to ritt i Sandnes i forbindelse med siste avdeling av Norgescupen er det nærmeste det Rogalandsbaserte Team Coop kommer hjemmebane.

Team Coop viste gode takter i helgens Uno-X Development Weekend hvor det lørdag ble til 2. plass for Kristian Aasvold i Lillehammer GP, mens Olav Hjemsæter etter en god laginnsats ble nummer 7 i søndagens Gylne Gutuer.

Derfor er det en optimistisk sportsdirektør for Team Coop, Magnus Børresen, som ser frem mot helgens ritt i Sandnes.

- Vi kjører virkelig bra som et kollektiv på søndagen, og selv om det helt store toppresultatet uteble, så er det de samme taktene vi skal finne frem på hjemmebanen, hvor laget har sin base og hvor også mange ryttere og ikke minst våre støttespillere har hjemme. Med 8 mann på start blir vi det største og mest dominerende kontinentallaget og det skal vi utnytte til seier, sier Børresen i en pressemelding.

Lørdag kveld gjelder det et fartsfylt gateritt i Sandnes sentrum, mens det søndag er femte og siste avdeling av Norgescupen. Her venter 8 runder i en 17 kilometer lang løype som blant annet går over Melsheia.

- Det er en hard løype med 260 høydemeter for hver runde, så det blir god mulighet for å skape avstander. Jeg tror det ble et meget severdig sykkelløp, så jeg håper at våre lokale fans tar turen og gir oss en ekstra hjemmefordel, utdyper Børresen.

Team Coop stiller med fult lag bestående av: Håkon Lunder Aalrust, Kristian Aasvold, Louis Bendixen, Erlend Blikra, Olav Hjemsæter, André Sotberg, Jacob Eriksson og Eirik Lunder.