Gå til sidens hovedinnhold

Svømmeklubben inviterer til åpen dag med aktiviteter i vann hele dagen

Artikkelen er over 1 år gammel

Sola svømmeklubb feirer 50 år med å invitere til åpen dag 7. desember.

JUBILEUM: Sola svømmeklubb er 50 år i år. Klubben har nylig feiret med jubileumsmiddag, tale og gave fra ordføreren og heder til æresmedlemmer. 7. desember inviterer de alle til å bli med på åpen dag i Solahallen for å bli kjent med hva klubben tilbyr i vannet.

Allerede i vår sa svømmeklubben at de ville arrangere en åpen dag i Solahallen for å bli kjent med flere, men i sommer ble svømmehallen stengt for rehabilitering. Den åpnet igjen denne uken, og dermed kunne klubben sette datoen for åpen dag.

– Vi skal ha forskjellige aktiviteter for både barn og voksne, og på ulike nivåer, sier styreleder i Sola svømmeklubb, Tone Flikkerud.

Les også

- Vi skaper ikke bare svømmere, vi skaper mennesker

Klubben har valgt å kjøre aktiviteter på tre ulike klokkeslett som folk kan melde seg på. Det skjer via klubbens nettside. Her blir det muligheter for både barn som ikke er svømmedyktige, til de som er trygge på dypet til å lære mer. Hver økt er på en halvtime, og mellom disse er det fribading.

Den siste økten er innføring i tre av svømmeartene; crawl, rygg og bryst. I tillegg blir det stuping.

Klubben inviterer også til lek på dypet og aqua gym. Alle aktiviteter skjer med vakter til stede.

Les også

Stor suksess med svømme-SFO i ferien

Svømmeskolen til Sola svømmeklubb er en av klubbens hovedaktiviteter, og den følger nivåene til Trygg i vann-opplæringen. Klubbledelsen påpeker at de må ha påmelding til aktivitetene slik at de kan ivareta sikkerhet og ha nok instruktører og livreddere i svømmehallen denne dagen.

– Etterpå serverer vi saft og boller, og kaffe til de voksne. Dette gjør vi for at innbyggerne i kommunen skal bli kjent med det vi gjør gjennom Trygg i vann-nivåene, og gi litt tilbake til lokalsamfunnet, skriver klubben på sin hjemmeside.

Kommentarer til denne saken