Stor sommerkonkurranse: - Vis oss hva du liker best med Sola

Anne Grethe Vasbø, daglig leder i Flyt AS, vil vite hva solabuen liker best med Sola.

Anne Grethe Vasbø, daglig leder i Flyt AS, vil vite hva solabuen liker best med Sola. Foto:

Hva vil du at turister skal få med seg når de kommer til Sola? Tegn det, ta bilde av det, eller vis oss på andre kreative måter ved å bruke emneknaggen #sommerisola.

DEL

- Vi jobber nå med å få Sola til å vise tydeligere igjen når regionen skal profilere seg for turister, forteller daglig leder i Flyt AS, Anne Grethe Vasbø.

Sola har ikke eget turistkontor, men støtter seg på regionalt samarbeid, slik som Region Stavanger. Men på nettsidene til Region Stavanger er det ikke så mye av Sola som vises frem.

- Men vi har veldig mye å være stolte over og å vise frem, sier Vasbø.

Med det som bakteppe vil hun gjerne se hva innbyggerne i Sola selv liker best og hva de helst vil vise frem til turister.

- Dermed lager vi en sommerkonkurranse som handler om nettopp det: Sommer i Sola. Hva er ditt favorittsted- eller aktivitet? Vis oss, oppfordrer hun.

- Del din sommer med oss

For mange er Sola kanskje best kjent for sine strender, for flymuseet, Sola smaksfest, eller for den maritime idyllen i Tananger. Men vi som bor og jobber her vet at det finnes mye mer. Det kan være et landskap, en lekeplass, et turområde, gatemiljø, å sitte på bryggekanten og spise jordbær, eller hva som helst som du synes er ekstra flott med kommunen vår.

Hvordan du vil vise det er helt opp til deg; du kan male, tegne, fotografere eller uttrykke det på annen kreativ måte.

- Men ta bilde av det du lager og merk det med emneknaggen #sommerisola, oppfordrer Vasbø.

Bildene som kommer inn vil bli lagt ut på Flyt sin Facebook-side, samt på trykk i Solabladet. Når sommerferien er over trekkes det en vinner av konkurransen som får et gavekort på 1000 kroner. Dette kan brukes i hvilken som helst av de drøyt 50 medlemsbedriftene i Flyt AS.

Artikkeltags