Gå til sidens hovedinnhold

Sterke resultater for Sola-svømmerne i SSK-kvalikken

Artikkelen er over 1 år gammel

Sola-svømmene slo til igjen med flere gode resultater.

SVØMMING: Svømmerne fra Sola svømmeklubb slo til igjen med flere gode resultater under SSK-kvalikken. Dette stevne ble holdt i Stavanger, og var siste sjanse til å kvalifisere seg til UM.

UM er et ungdomsmesterskap, men kalles også NM for ungdom. Til dette mesterskapet trenger du en kvalifiseringstid i en av øvelsene.

En av dem som kvalifiserte seg var Amanda Malde Carlsen. Hun perset på 50 meter fri, og kvalifiserte seg dermed i den øvelsen, med tiden 28,24. Amanda kvalifiserte seg også på 100 meter butterfly og fri.

Anastasia de Klerk gjorde det også bra, og perset seg med 33 sekunder på 400 meter fri. Hun tok også en 5. plass på 50 meter bryst. Kari Kalvenes Drengstig var suveren og perset seg på 50 meter fri med tiden 29, 83.

Simen Schmitz-Lund er i god form og slo sine gamle rekorder på alle øvelsene sine. Han svømte seg inn på en 5. plass på 1500 meter fri med tiden 20.57,17. Han perset også med fem sekunder på 200 meter bryst.

Collin van der Hoff tok tre gull. En av øvelsene var 100 meter bryst der han slo sin gamle rekord med ett sekund. Isabel Khorasani klatret opp på en 4. plass, med tiden 34,55, på 50 meter rygg.

Kommentarer til denne saken