Gå til sidens hovedinnhold

Sterk hjemmeseier for Sola - ligger bare ett poeng bak Staal før siste kamp

4-0 er en sterk hjemmeseier mot rekruttlaget til Viking.

Norsk Tipping ligaen avdeling 3 er en særdeles tett pulje der få poeng skiller lagene i tet. Sola FK kjemper om opprykk og lå før lørdagens kamp mot Viking 2 som nummer to med tre poeng bak tabelleder Staal Jørpeland. I starten av første omgang hadde Sola grei kontroll på det som skjedde på banen, men uten at det kom til noen store målsjanser for noen av lagene.

Først etter et drøyt kvarter får Sola hjørnespark, og det setter Daniel Pollen rakt i mål. Hjemmelaget var godt påskrudd og motiverte for å gi alt for å true ledelsen til a-laget fra Jørpeland på tabellen. Like etter fikk Viking 2 en mulighet, men den havnet i armene til Sola-keeper Marius Halvorsen.

Utover i første omgang var det bortelaget som presset, men Sola klarte å måke unna. Etter den første scoringen produserte Sola lite, men helt på tampen av omgangen klarte de å kjempe seg til et hjørnespark som havnet like utenfor. Like etter ordinær tid vartet Kristian Knarvik opp med et mesterstykke og dundret inn til 2-0 sekunder før dommeren blåste til pause.

Nervepirrende før siste sesongkamp

Andre omgang startet med to farlige angrep fra rekruttene til Viking, og Sola la seg på en langt mer defensiv linje. Men kaptein Vetle Hellestø lot ikke sjansen gå fra seg da det kom en mulighet. Han fikk kranglet seg rundt forsvaret og satte 3-0. Lagkompis Markus Svela kunne ha økt like etter, men den ballen trillet til side for mål.

Fem minutter før slutt setter Vetle Hellestø nok en gang ballen i mål, og det endte 4-0 for de gulkledde. På Midjord i Stavanger lå Brodd lenge an til å vinne oppgjøret mot Staal, men på overtid kommer bortelaget og utligner. Sola ligger nå på andre plass bare ett poeng bak tabellederen. Sola spiller sin siste kamp om en uke på bortebane mot Vidar.

Kommentarer til denne saken