Stangeland Maskin inn med lavest bud på storkontrakt

Stangeland Maskin kom inn med en pris på 277 millioner kroner.

Stangeland Maskin kom inn med en pris på 277 millioner kroner. Foto:

Rogaland fylkeskommune er byggherre for bygging av nytt kollektivfelt langs Fv. 44 mellom Diagonalen og Gauselstasjon i Stavanger kommune. Utbyggingen skal gi bedre fremkommelighet for kollektivtrafikken, og vil sikre sysselsetting av mellom 10 og 20 ansatte i perioden.

DEL

Ved åpningen av innleverte tilbud har Stangeland Maskin lavest pris på ca. 277 millioner eks mva.

- Det er en gledens dag. Det var viktig for oss å befeste vår posisjon som ledende, og det gir godt med arbeid i tiden fremover. Kontrakten er den største som er utlyst i Rogaland hittil i 2020, sier daglig leder Tommy Stangeland i en pressemelding.

Det skal bygges 1300 meter fylkesvei, 400 meter kommunalvei og 300 meter privatvei. Det skal legges to kulverter på til sammen 65 meter. I tillegg kommer murer, spunt og VA.

Prosjektutviklere Einar Joa og Glenn Time har jobbet daglig med tilbudet i fire uker.

Foto:

– Vi har solid erfaring internt som gjør at vi sammen finner gode løsninger sier Time. Løsningene er nemlig nøkkelordet for å treffe med prisen i et stramt marked.

Prosjektet gir arbeid til mellom 10–20 ansatte i hele byggeperioden, i tillegg til alt som tildeles av UE-kontrakter.

– Det blir mange kortreiste leveranser innen betong- asfalt og fundamenteringsfagene. Alt av underleverandører blir lokale. Disse kontraktene tildeles av prosjektet før sommeren, sier Joa.

Artikkeltags