Gå til sidens hovedinnhold

Stangeland Maskin inn med lavest bud på storkontrakt

Artikkelen er over 1 år gammel

Rogaland fylkeskommune er byggherre for bygging av nytt kollektivfelt langs Fv. 44 mellom Diagonalen og Gauselstasjon i Stavanger kommune. Utbyggingen skal gi bedre fremkommelighet for kollektivtrafikken, og vil sikre sysselsetting av mellom 10 og 20 ansatte i perioden.

Ved åpningen av innleverte tilbud har Stangeland Maskin lavest pris på ca. 277 millioner eks mva.

- Det er en gledens dag. Det var viktig for oss å befeste vår posisjon som ledende, og det gir godt med arbeid i tiden fremover. Kontrakten er den største som er utlyst i Rogaland hittil i 2020, sier daglig leder Tommy Stangeland i en pressemelding.

Det skal bygges 1300 meter fylkesvei, 400 meter kommunalvei og 300 meter privatvei. Det skal legges to kulverter på til sammen 65 meter. I tillegg kommer murer, spunt og VA.

Prosjektutviklere Einar Joa og Glenn Time har jobbet daglig med tilbudet i fire uker.

– Vi har solid erfaring internt som gjør at vi sammen finner gode løsninger sier Time. Løsningene er nemlig nøkkelordet for å treffe med prisen i et stramt marked.

Prosjektet gir arbeid til mellom 10–20 ansatte i hele byggeperioden, i tillegg til alt som tildeles av UE-kontrakter.

– Det blir mange kortreiste leveranser innen betong- asfalt og fundamenteringsfagene. Alt av underleverandører blir lokale. Disse kontraktene tildeles av prosjektet før sommeren, sier Joa.

Kommentarer til denne saken