Dette kan du se på Solabladet.no i pinsehelgen

Denne helgen går hinderløpet The Beast av stabelen i Skudeneshavn. Dette og mye annet står på menyen til Solabladet.no i pinsehelgen.

Denne helgen går hinderløpet The Beast av stabelen i Skudeneshavn. Dette og mye annet står på menyen til Solabladet.no i pinsehelgen. Foto:

Av

Hinderløp i Skudeneshavn, og mye fotball.

DEL

SPORT: Lørdag går The Beast av stabelen. Det er et hinderløp på seks kilometer. Totalt er det med over 1200 deltakere, og selv om flesteparten av dem er fra Haugalandet er det også noen lokale innslag fra Sola med på deltakerlisten. Løpet går direkte 10:45, og kan ses på denne linken.

Om kampsport er mer din greie enn hinderløp er det Oslo Open i brasiliansk jiu-jitsu på lørdag morgen, fra og med klokken 09:00. Hva er vel bedre enn en armlås i halv ti-tiden?

Det er som alltid mye fotball som kan ses på Direktesport.no. Lokalt kan det fristes med Vardeneset-Flint 13:00 lørdag, hvor vår egen Roy Skjæveland skal lose deg trygt igjennom kampen, eller Staal mot Start 2 klokka 15:00.

Fart og spenning blir det nok av på sagnomsuste Momarken Bilbane. Der skal det for 11. gang arrangeres Landskamp.no bilcross/folkrace. De grønne lysene går på søndag klokken 12:00.

Dette er bare litt av de mange sendingene som vil gå av stabelen denne helgen. For komplett oversikt er det bare å klikke seg videre her.


Artikkeltags