Gå til sidens hovedinnhold

Solid av Sola-svømmerne under Skagerrak swim

Artikkelen er over 1 år gammel

Nye rekorder og flere medaljer vanket det til Sola-svømmerne i Kristiansand.

Sist helg har solasvømmerne vært på Skagerrak Swim, et svømmestevne i Kristiansand. I Kristiansand har de et basseng som er 50 meter langt, i motsetning til de fleste andre bassengene som er 25 meter lange. Det er vanskeligere å perse i 50 meters basseng fordi det er færre vendinger, altså færre ganger du kan sparke fra en kant så hardt du klarer, men likevel klarte noen å sette personlige rekorder og hanke inn medaljer

En av de som svømte i helgen var Amilie Malde Carlsen. Hun svømte seg inn til en 6. plass på 100 meter butterfly og var bare et halvt sekund over sin egen personlig rekord. Amilie klarte også å komme seg til finalen i hennes årsklasse på 50 meter fri og fikk en sterk 8. plass i øvelsen.

Søsteren Amanda Malde Carlsen utmerket seg på alle de seks øvelsene hun svømte. På 50 meter fri og 50 meter butterfly kom hun på to imponerende 1. plasser. I tillegg fikk hun tre andre gullmedaljer og 1 bronsemedalje.

Caroline Fjellstad perset på nesten alle øvelsene hun svømte. På 200 meter fri perset hun med hele sju sekunder og på 100 meter rygg perset hun med sterke tre sekunder.

Anastasia De Klerk hadde et veldig bra svømmestevne. Hun klarte også å sette ny personlig rekord på nesten alle øvelsene hun svømte. På 400 meter fri perset hun med utrolige 22 sekund og på 200 meter medley perset hun med 19 sekund.

Collin van der Hoff klarte å svømme seg inn til tre finaler i sin årsklasse, både på 50 meter bryst, 50 meter butterfly og 50 meter fri. Collin vant 50 meter brystfinalen med tiden 35,28 og vant også 200 meter bryst i sin årsklasse.

Simen Schmitz-Lund svømte seg inn til en sterk 5. plass på 50 meter butterfly-finalen og satte ny sterk personlig rekord. Han kvalifiserte seg også til 50 meter bryst-finalen og kom på 8. plass. En annen øvelse han utmerket seg på 100 meter fri der han fikk en god 5. plass og en ny personlig rekord.

Julie Marie Høie kvalifiserte seg til finalen på 50 meter bryst og fikk en sterk 9. plass i den.

Kari Kalvenes Drengstig svømte bra på 200 meter medley og 200 meter rygg.

Kommentarer til denne saken