Se lærerne ved Sola videregående danse for vennskap

Da Sola videregående skole skulle ha juleavslutning, ville de avslutte med stil. Resultatet ble en over tre minutter lang dansevideo med lærere og ansatte i rollene.

DEL

SKOLE: BlimE er en vennskapskampanje startet av NRK Super som skal fremme vennskap og omsorg i den norske skolen. Høsten 2019 ble det sluppet en rekke videoer hvor forskjellige yrkesgrupper ble filmet mens de utøvde BlimE-dansen, deriblant Hæren.

Fungerende rektor ved Sola videregående, Jorunn Mjåtveit, er selv med i videoen.

– Det er vel ikke det jeg syns er kjekkest i verden, men det er helt greit det. Vi må tørre å dumme oss litt ut, komme ut av komfortsonen alle sammen, sier hun og ler.

Hun forteller at det var kontaktlærer inn mot elevrådet, Ellen Heggheim, som tok initiativ til videoen. Videoen ble spilt inn i desember, og ble brukt som innslag i skolens tradisjonsrike juleavslutning.

– Vi pleier å ha et innslag med dansing av lærere på slutten av juleavslutningen, så i stedet for dette innslaget tok Ellen initiativ til å lage vår versjon av BlimE-dansen. Hun tok for seg avdeling etter avdeling, så ble det til videoen som nå ligger ute, forklarer Mjåtveit.

– Hvordan ble videoen mottatt av elevene?

– Jeg tror mottakelsen var bra, det var i hvert fall god stemning i lokalet. De fleste av oss går jo rundt i gangene her, så da er det nok morsomt å se oss i en litt annen setting enn den vanlige, avslutter Mjåtveit.
Artikkeltags