Follo - Sola: 21-39

Onsdag kveld gjestet Sola HK sitt a-lag Follo. Laget ligger på jumboplass på tabellen, mens Sola før kampen hadde 13 seire på 16 kamper. Da dommeren blåste i gang kampen gikk det ikke mange minuttene før de gulkledde hadde notert seg for alle de tre første målene. Det begynte med et straffekast som Camilla Herrem satte inn. Deretter fulgte mål av Maja Magnussen og Herrem igjen. Og slik fortsatte det.

Halvveis i kampen hadde Sola et overtak på sju mål, og dette økte til ti mål utover i omgangen. Da dommeren blåser til pause står det 9-18 på måltavlen.

Klasseforskjell

Det ble bare vanskeligere for Follo i andre omgang å holde følge med Sola. Alt stemmer for mannskapet til Steffen Stegavik, og før omgangen er halvspilt har Sola dobbelt så mange mål som hjemmelaget. Det er lite som tyder på at Sola er slitne etter tøffe uker med reising, gruppespill i Europa League og seriekamper. Trener Stegavik har også vært opptatt av å bruke hele laget i flere av de siste kampene.

Så langt har Sola kun tapt mot Byåsen, Storhamar og Vipers denne sesongen, og laget har ikke tapt en kamp siden 5. januar. Sola var den soleklare favoritten i kveldens oppgjør mot Follo, og vant til slutt kampen med 21-39. Camilla Herrem ble storscoreren med ti av målene.

Søndag venter siste kamp i gruppespillet i europacupen. Da kommer Besancon på besøk til Stavanger Idrettshall. Sola er allerede puljevinner og klar for kvartfinalene. Vinner de søndag, har de gått ubeseiret gjennom gruppespillet.