Gå til sidens hovedinnhold

Sola-svømmerne med nye rekorder under SSK Kvalikken

Flere svømmere fra Sola Svømmeklubb deltok SSK Kvalikken.

Svømmerne fra Sola svømmeklubb oppnådde mange gode resultater under SSK Kvalikken 25 - 27. september. Sola stilte med seks utøvere. Flere nye personlige rekorder ble satt på stevnet.

Collin van der Hoff gjorde det veldig bra. Han fikk mange personlige rekorder blant annet på 100 meter bryst hvor han perset med to sekunder. Dette førte til en første plass.

Caroline Fjellstad fikk en ny personlig rekord med hele 13 sekunder på 200 meter fri. Hun perset også med to sekunder på 200 meter rygg som førte til en god 2. plass.

Simen Schmitz-Lund klinket til og satte nye personlige rekorder på alle svømmeartene han deltok i. Han fikk blant annet ni sekunder beste tid på 100 meter butterfly.

Uchenna Udemba svømte 50 meter fri og det gikk veldig bra. Hun fikk en ny personlig rekord på åtte sekunder.

Aqua gym

Sola Svømmeklubb har nå startet et nytt tilbud til nye og gamle medlemmer. Det er aqua gym. Det har lenge vært stor etterspørsel etter et tilbud som Aqua gym. Aqua gym passer for alle. Det er en treningsform som gir liten belastning, likevel har det en god treningseffekt. Her trener vi både styrke og kondisjon. I høst begynner Sola Svømmeklubb med et lite kurs over seks ganger for å se på responsen. Vi håper det blir et populært tilbud som vil fortsette i 2021.

Kommentarer til denne saken