Gå til sidens hovedinnhold

Sola HK tok hjem alle poengene etter tøff kamp mot Molde

Det ble til tider en nervepirrende kamp for Sola HK i dag.

Camilla Herrem tok første stikk da Sola HK gjestet Molde søndag ettermiddag da hun plukket opp ballen motstanderne glapp og satte ballen lekkert i mål. Molde fikk deretter to straffekast som begge gikk inn, satt av Mona Obaidli, søster til Sherin som tidligere spilte for gultrøyene.

Kampens første omgang ble svært jevn, der Molde ledet deler av den med ett og to mål. Da Molde ledet 6-4 blåste dommeren straffekast til Sola. Det tok Camilla sikkert bak tidligere lagvenninne Kimberley Ewanovich-Bleivik, som er på utlån til Molde fra SIF. Live Rushfeldt Deila holdt god tritt med tvillingsøsteren Thale på Moldes lag, og Sola klarte å dra ifra mot slutten av omgangen.

- Vi spiller en svært god kamp, men samtidig forventer vi at Molde nå kommer med mer tempo i andre omgang, uttalte trener Steffen Stegavik til TV2 i pausen.

Det holdt

Og det gjorde Molde. Hjemmelaget sloss godt fra seg, men Sola karret til seg en fem målsledelse, mye takket være solid forsvarsspill og godt oppbygd angrepsspill. Men mot halvspilt andre omgang begynner Sola å gjøre feil. Spillerne bommer på skuddene og lar Molde komme til. Hjemmelaget henter inn overtaket og med ti minutter igjen er det bare to mål som skiller dem. Selv om det begynner å rakne for begge lagene, er det Sola som sliter mest utpå banen.

Camilla Herrem og lagvenninnene klarer likevel å holde Molde på avstand, og da det gjenstår to minutter står det 27-30. Kristina Sirum Novak punkterer kampen på 27-31 etter scoring i de siste sekundene.

Sola HK har vunnet sju av sine åtte kamper så langt i sesongen og ligger på en tredjeplass med 14 poeng; ett poeng bak Vipers og to poeng bak tabelleder Storhamar.

Kommentarer til denne saken