Returoppgjøret mellom Sola HK og Baia Mare kastes i gang i Stavanger Idrettshall søndag. Det er ventet full hall med 2500 tilskuere, noe som gir hjemmelaget en solid medvind. Men oppgjøret ventes å bli tøft.

– Det er et lag som spiller godt og som vi må stoppe i angrepet. Vi slapp inn 40 mål i den første kampen, og det går bare ikke denne gangen, sier Camilla Herrem.

Da Solabladet snakket med henne har laget gått seirende av banen i eliteseriekampen mot Flint Tønsberg og skal bruke de neste dagene på å gjøre seg klar til den siste kvartfinalekampen søndag. Herrem er tydelig på at forsvaret må stoppe de rumenske angrepsspillerne, keeperne må stoppe flere skudd på mål, og kontringsmulighetene må gripes og ende med scoringer.

– Det er slik vi må spille, og da kan vi vinne dette. Men vi ligger åtte mål bak, så det blir en utfordring. Men det er absolutt mulig, sier kantspilleren.

Final four

40–32 endte det første oppgjøret. Sola har hjemmebanefordelen, men har åtte mål å ta igjen.

– Vi må stanse angrepene deres, og sørge for å gripe kontringsmulighetene. Der har vi gode sjanser, så lenge vi holder oss til kampplanen, mener Camilla Herrem.

2500 tilskuere vil også gjøre sitt for motivasjonen. Det tror spillerne vil gi en fantastisk boost mot det som er målet.

– Vi satser jo alt nå på å bli en av de «final four», legger Herrem til.