Sola Brassband er klare for å samle folk i kulturhuset til «Pop Night – Dance & Party» lørdag 23. april. Sammen med partybandet Sway blir det både konsert og fest i foajeen En skikkelig helaften, med andre ord.

Annika Skretting spiller althorn og har vært med i Sola Brassband siden 1992. Hun gleder seg stort til det som skal skje like etter påske.

– Vi tror det blir en flott opplevelse, og vi gleder oss til å kunne stå på kulturhusscenen og spille for publikum, sier hun.

Sammen stavangerbandet Sway presenterer de et helt nytt samarbeide med stort orkester og vokalister. Sway vil presentere et variert spekter av musikk fra alle perioder, fra 60-klassikere til samtidspop. Kvelden starter med konsert i hovedsalen, hvor programmet er fullt av ikoniske popsanger fremført av Sola Brassband og vokalistene Margareth Sunde, Gwyn Evans, korsangere og gjesteartister.

Konserten etterfølges av fest i foajeen, hvor Sway vil stå for underholdningen. Her blir det musikk, dans og bar. Sola Brassband spiller i 1. divisjon og startet årets sesong med å vinne underholdningskonkurransen Siddis brass 2021. Sola Brassband har flere konserter og arrangement på trappene, blant annet Norsk aften 17. mai, som er et av korpset store årlige arrangement.

Men først ut blir det popstemning i kulturhuset.

– Vi er begeistret over repertoaret, og vi tror det kommer til å bli en kjempefin kveld, sier Annika Skretting.