Gå til sidens hovedinnhold

Sløtface direkte fra konserthuset

Artikkelen er over 1 år gammel

4. juni står solabuen Tor Arne Vikingstad og resten av Sløtface klar med digital strømmekonsert.

Sløtface presenterer sitt nyeste album “Sorry For The Late Reply” i sin helhet i en helt spesiell konsertfilm. Gitarist Tor Arne Vikingstad og bandet Sløtface har opparbeidet seg et solid navn innen norsk rock de siste årene. Bandet har spilt på en rekke konsertsteder og vant i 2017 Spellemannsprisen i kategorien rock. Bandet fikk i fjor ny trommis og reiste på Europaturné.

Den 4. juni 2020 kan du oppleve Sløtface spille sin siste skive, den kritikerroste “Sorry For The Late Reply”, i sin helhet som en helt spesiell konsertfilm filmet i Stavanger konserthus. Med spesielle gjester, nye låt-arrangement og slående visuals kan du se bandet på en helt ny måte uten å måtte bevege deg ut av døren - eller trosse FHIs smittevernanbefalinger.

Det melder Folken i en pressemelding. Konserten vises på Facebook, Youtube, Aftenbladet/BYAS og TV Vest.

- Vi ønsket å bruke denne muligheten til å lage noe helt spesielt. Når vi først har muligheten til å vise frem musikken vår på en annen måte, enn en tradisjonell konsert, vil vi lage noe som både høres og ser ekstra bra ut. Vi har fått utfordre oss selv og våre samarbeidspartnere og vi har eksperimentert med kreative og kule visuelle og musikalske elementer som det ikke er er rom for i en vanlig rockekonsert. Det gleder vi oss til å vise til hele verden, sier Sløtface om prosjektet.

Kommentarer til denne saken