Gå til sidens hovedinnhold

Slik gjør Havdur Håndballs J2010 årets dugnad: – Det var jentenes eget forslag

Digitalt loppemarked står på menyen i sørabygda.

– Vi gjorde Facebook-siden offentlig tidligere denne uken. Det er foreldregruppen som styrer Facebook-siden, men det var jentenes eget forslag at vi skulle gjøre dette, sier trener Kjersti Skei til Solabladet.

Laget har egen QR-kode og Vipps-nummer, slik at det skal være enkelt å betale. Facebook-gruppen heter "Håndball J2010 - Digitalt loppemarked".

Selv om de ikke kan styre kontoen selv er det ikke slik at jentene ligger på latsiden. Ikke på noen måte.

– Selv har de funnet fram leker, sko, sekker, sparkesykler og andre ting som de ikke trenger lengre – og som andre kan få bruke. Og i tillegg så har de ansvar for å ta imot betaling med QR-koden og Vipps-nummeret tilgjengelig. De skal også si takk for handelen og støtten til laget, sier Skei.

Daglig leder Linda Krohn Reke, som har en spiller på laget, forteller at dette er veldig viktig for klubben, spesielt med tanke på hvordan det siste året har vært.

– IL Havdur har full fokus på at alle unger skal få være med på klubbens aktiviteter Det siste året har vært økonomisk utfordrende for flere familier. I tilleggs ønsker IL Havdur at medlemmene selv skal jobbe dugnad, det er viktig å ha dugnader som alle kan bidra og være med på i klubben, sier hun.

Kommentarer til denne saken