Gå til sidens hovedinnhold

Slik dekker vi 17. mai-feiringene i hele kommunen

Solabladet er til stede ved store og små arrangement og gir deg fyldige saker med bilder og video gjennom hele dagen.

Bred 17. mai-dekning:

Solabladets journalister er selvsagt på jobb på nasjonaldagen og skal gi deg som leser stort og smått fra markeringene.

Vi starter dagen både Sola og Tananger der det blir taler av henholdsvis ordfører og varaordfører. Deretter blir det kransenedleggelser og appeller. I løpet av formiddagen vil korpsene i Sola spille på ulike steder, og noen av opptredenene vil du få med deg her.

Klokken 13 er vi både på rådhusplassen når hele Norge synger "Ja vi elsker", og vi er i Tananger der båtfolket gjør seg klare til å lage en flott konvoi med pyntede seilbåter, skuter, joller og kajakker.

Klokken 15 starter veteranbiltoget/biltoget på Hellestø, og vi dekker denne opplevelsen fra flere steder. Her er det altså mulighet for folk å kjøre inn bak siste bil og henge seg på toget. Det kan bli ganske langt etter hvert som det beveger seg fra Tjelta via Sola, Skadberg, Grannes, Tananger og tilbake til Hellestø via Ølberg.

Solabladet samarbeider med kommunen og kulturhuset, og vi viser dermed Norsk aften som blir sendt fra kulturhuset klokken 17.30. Her blir det taler for dagen, musikk fra Sola Brassband, og sang fra Alida Løvbrekke og Ingrid Kjosavik.

Send oss gjerne tips, eller bilder og/eller video av hvordan du feirer dagen på tips@solabladet.no, eller på Facebook/Instagram.

Kommentarer til denne saken