Gå til sidens hovedinnhold

Skal stå sammen i innspurten av sesongen etter tap på bortebane: – Vi har bare oss selv å takke

Det ble en tung oppgave for Sola i Kristiansand da hjemmelaget sørget for målfest i andre omgang.

– Vi har bare oss selv å takke for dette tapet, erkjenner Sola FK-trener Øystein Elvestad.

Det var fem kamper igjen for sesongen for Sola FK da de ankom Kristiansand for søndagens oppgjør mot Start 2. Sola ligger på en fin fjerdeplass med 14 poeng, foreløpig tre poeng bak tabelltopp Staal Jørpeland. Første omgang ble uten de store målsjansene, men Sola var nær å score ved et par anledninger. Samtidig ble det flere upresise innlegg og pasninger fra begge lag som preget den første omgangen. Det er likevel Sola som har vært det førende laget før pause, men uten å få uttelling.

Ti minutter ut i andre omgang er det to'er laget til Start som får full klaff på en stor sjanse. Et godt innlegg til Adeleke Akinyemi går like inn bak Eskil Leinebø som knapt hadde noe å gjøre i hele første omgang. Halvannet minutt senere gjentar han, denne gangen fra 18 meter der ballen igjen dundrer inn i mål.

Topp motiverte

På knapt to minutter er kampen snudd på hodet for laget fra Sola. Da det gjenstår ti minutter av ordinær tid kommer Akinyemi igjen til og punkterer kampen på 3–0 for kristiansanderne.

– Vi gir dem regelrett to mål på to minutter, så vi har bare oss selv å takke for tapet, sier Elvestad etter kampen.

Han påpeker at laget spiller en solid kamp frem til de to kjappe målene for Start.

– Nå får vi glemme denne kampen raskest mulig og ha en god treningsuke før vi skal slå tilbake mot Vindbjart hjemme neste helg, sier treneren.

Elvestad bemerker at det er tett i teten og fortsatt tolv poeng å spille om.

– Vi kan kun påvirke våre egne prestasjoner og håpe at Staal avgir poeng. Vi er topp motiverte til å slå tilbake ved neste anledning, sier han.

Kommentarer til denne saken