Gå til sidens hovedinnhold

Serveringssteder kan skjenke igjen - Drivhuset drar i gang rekelørdager

- Vi må tenke kreativt når mye av det vi vanligvis ville gjort må vente, sier Heidi Sanden hos Drivhuset på Bærheim.

Pandemien har fart hardt med serveringsbransjen, og Drivhuset på Bærheim er intet unntak. Quiz, foredrag og flere andre arrangement er blitt pauset, og kafeen ser derfor etter nye muligheter. Etter at Sola, Sandnes og Randaberg lettet på restriksjoner og tillater skjenking på spisesteder, velger Drivhuset å invitere på rekelørdag.

- Vi håper og tror at folk har lyst til å komme seg litt ut. Vi byr nå på rekeaften lørdag, og vi ser for oss å kunne arrangere slike arrangement jevnlig, sier Heidi Sandnes, daglig leder i Lokal Base AS.

Påmelding gjøres via booking til kafeen. Sanden forteller at de ønsker å kunne gjøre så mye som mulig innenfor føringene nasjonalt og lokalt. I januar fikk Drivhuset på Bærheim kreativitetsprisen for selskaps- og arrangementslokalene de har bygget opp i de gamle lokalene til Plantasjen. Nylig fikk også stedet utvidet skjenketillatelse både utendørs og innendørs slik at de kan holde parallelle og atskilte selskap.

Drivhuset Kafé er et eget AS, der Magny Espedal er daglig leder, og det kafeen som har både serverings- og skjenkebevilling. Det er også Drivhuset Kafé som arrangerer quiz, konserter og mye annet. Lokal Base har flere lokaler i drivhuset med selskaper, forskjellige arrangement og aktiviteter, mens det er Magny i Drivhuset Kafé som har ansvaret for mat og drikke i alle lokalene vi har.

- Selv om det har vært vanskelige perioder i 2020, arbeider vi alle for å få økt aktivitet i Drivhuset igjen. Vi er glade for hver eneste en som er med og støtter opp om arrangementene hos oss, og det er veldig kjekt med tilbakemelding om at folk trives, sier Heidi Sanden.

Kommentarer til denne saken