Gå til sidens hovedinnhold

Seier for Havørn, tap for Havdur

Artikkelen er over 1 år gammel

Det meste klaffer for Havørn for tiden, mens oppholde i 4. divisjon for Havdur har vært tøft.

FOTBALL: Både 4. divisjonslaget Havdur og 5. divisjonslaget Havørn har spilt kamp torsdag kveld. Innspurten for sesongen er i gang, og Havdur har spilt tre kamper de siste to ukene. Dagens kamp mot Austrått på bortebane endte med et 2-1 tap for de gulkledde fra Tjelta.

Sist uke skilte klubben og a-lagstrener Viggo Mølstre lag, og det er nå trenerteamet bestående av Kenneth Sola, Torolf Tanum og Knut Henry Rosseid som har overtatt til en ny hovedtrener er på plass. Lørdag møtte laget Voll på hjemmebane, en kamp som bortelaget vant 3-1. Voll ligger for øvrig nederst på tabellen, mens Havdur ligger over nedrykksstreken med 18 poeng.

I dag lå Tjelta-herrene under med 2-0 til pause, før Kristian Hegreberg satte inn Havdurs eneste scoring i andre omgang.

I Tananger møtte Havørn a-laget fra Kvitsøy i kveld. Trener Eivind Emblemsvåg sitt mannskap har stort sett hatt medvind siden mai, selv om de måtte se seg slått av Jarl sist uke. I kveld ble det 3-1 seier over Kvitsøy, og Tananger-herrene ligger pent plassert på fjerdeplass på tabellen.

Kommentarer til denne saken