Gå til sidens hovedinnhold

Seier for Havørn, tap for Havdur

Artikkelen er over 2 år gammel

Havdur gikk i kveld på sitt andre strake tap, mens både Havørn-herrene, Havørn-damene og Sola 2 kunne juble denne uken.

FOTBALL: Fjorårets to store rivaler i 5. divisjon, Havdur og Havørn, har så langt denne sesongen hatt langt mer ujevne resultater. I 4. divisjon ligger Havdur på en niendeplass etter ni spilte kamper. I kveld ble det tap på eget gress mot tabelleder Eiger. Mannskapet til trener Viggo Mølstre står så langt med kun to seire (mot Vidar 2 og mot Voll) og fem tap. Kampresultatet i kveld ble 0-2 til gjestene fra Egersund-laget.

Seier for de blåkledde

I 5. divisjon sikret Kjartan Ullestad 1-0 seier til Havørn etter 15 minutter spill i hjemmekampen onsdag mot rekruttlaget til Madla. Trener Eivind Emblemsvåg sitt mannskap står nå med to seire, to uavgjort og tre tap og befinner seg omtrent midt på tabellen. Med unntak av tabellederne Bogafjell og Tasta er det få poeng som skiller lagene i det som er blitt en nokså jevn pulje.

Neste kamp for de blåkledde fra Tananger er 13. juni; da på bortebane mot Finnøy. Deretter kommer SIF til Tananger uken etter. Siste kamp for Havørn før sommerferien er bortekamp mot Tasta 24. juni.

Mandag fikk endelig damelaget til Havørn sine første tre poeng i serien i 4. divisjon. Laget seiret 4-2 mot Riska/Hana.

Seier for Sola 2

Mandag ble det også seier for to'er laget til Sola, der Ola Sjefrås Alsaker og Håvard Meinseth satte inn hvert sitt mål som sikret laget en 1-2 seier på bortebane mot Nærbø.

Sola 2 ligger på en niendeplass på tabellen i 4. divisjon med ni poeng etter fem spilte kamper.

Kommentarer til denne saken