Gå til sidens hovedinnhold

Se Sola-damene her hos Solabladet

Det blir kanskje en amputert sesong på tribunene, men frykt ikke, du kan følge nærmest hvert kast fra de gulkledde i Rema 1000-ligaen hos oss.

- Det er veldig kjekt at vi kan sende Sola HK også denne sesongen. Siden det dessverre ikke vil være fullt i hallen til å begynne med er det viktig at flest mulig får sett dem, om det så blir på skjermen. Vi håper av hele vårt gule hjerte at Camilla Herrem, Malin Holta og resten av Steffen Stegaviks lag tar en kraftig revansje etter fjoråret. Selv har jeg meget stor tro på hjemkomne Kristiane Knudsen, sier Helene-Pahr Iversen, redaktør og daglig leder i Solabladet.

Sesongåpningen mot Vipers lørdag 28. august går på TV2, men så er det Direktesport som gjelder. Godbitene står i kø utover høsten, deriblant kamper mot Storhamar og Molde.

Direktesport, som i tillegg til håndball sender fotball, ishockey og mer til, er med på kjøpet når du abonnerer på Solabladet.

At Solabladet sender kampene settes også pris på hos klubben.

- I en sesong der vi dessverre ikke kan ha så mange tilskuere som vi skulle ønske er det veldig bra at vi får sendt alle kampene, og det er moro at det er hos Solabladet. Vanligvis vil vi jo ha alle folk i hallen, men dette blir et annerledes år, sier Siri Forgaard, salgs- og markedssjef i Sola HK.

Første kamp som sendes på Direktesport vil være bortekampen mot Rælingen 2. september. Første hjemmekamp vil være mot Molde 6. september. For hele menyen kan du gå til denne linken.

Det er også mulig å gå inn på Direktesport via en app for smart-tv.

Les også

Amedias aviser lanserer Direktesport for smart-TV

Kommentarer til denne saken