Når Toppserien og 1. divisjon sparkes i gang denne helgen, er alle kamper tilgjengelige i Amedias visningsplattform direktesport.no. Nytt av året er det at også 1. divisjon vises i tillegg til Toppserien.

Dermed er all toppfotball for kvinner i Norge tilgjengelige for de som abonnerer på en av Amedias aviser.

– Vi er utrolig glade for å endelig kunne offentliggjøre at vi gjennom denne avtalen nå kan glede oss til å se samtlige kamper i 1. divisjon på Direktesport. Amedia har i samarbeid med fotballen bygget opp en solid visningsplattform for Toppserien, noe som har betydd svært mye for produktet. At vi nå også får dette på plass for 1. divisjon vil føre til et enormt løft for ligaen. Samspillet mellom lokalavisene og klubbene er allerede godt, men vil styrkes ytterligere gjennom engasjementet som visningsretten gir. Det tror vi vil gi ligaen en ekstra dimensjon, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner.

– Siden vi begynte å vise Toppserien i 2018 har det vært en formidabel vekst i antall seere. Vi er derfor veldig glad for at vi nå kan vise de to øverste nivåene. Det betyr også at enda flere av Amedias lokalaviser kan få vise sine lokale lag noe som betyr økt oppmerksomhet og flere forbilder, sier Helge Birkelund, direktør for sportsutvikling i Amedia.