Like før påske ble det satt opp skilt ved miljøstasjonen ved Snadderbua i Sola sentrum. Skiltet opplyser at stedet nå er videoovervåket, og det forteller folk hva de kan kaste og ikke kaste.

Men det var flere som reagerte på stedsnavnet som sto på skiltet. «Returpunkt Tananger Ring» sto det. Det ble likevel satt opp langs Sentrumsvegen i Sola. Denne uken ble skiltet tatt bort.

Ifølge kommunen er det bestilt to skilt; ett som det står Tananger Ring på og ett med Solakrossvegen. Problemet er at de to ble byttet om.

- Vi oppdaget feilen tirsdag og sørget for at de ble byttet slik at det nå blir riktig, forteller Maria Teresa Sanches Vi Branco Sousa ved kommunalteknikk i Sola kommune.

Skiltene og overvåkingen kommer som et resultat av store utfordringer over tid med at søppel bare blir dumpet ved miljøstasjonene. Solabladet har lenge skrevet om problemet og vist at her hensettes det både det ene og det andre som ikke hører hjemme på et slikt returanlegg.

Problemet førte til at det kom videoovervåking slik at det skal bli litt mindre fristende til bare å dumpe hva som helst. På skiltet som nå er borte sto det også at miljøstasjonen er for glass, men ikke for elektrisk avfall, bygningsavfall, hvitevarer og farlig avfall.