(Jærbladet)

Roald Andersen og Helge Nordbrønd eier Bryne Rør AS, som ble etablert i 1965. Selskapet har lokaler på Håland utenfor Bryne.

Nordbrønd er styreleder og jobber til daglig jobb som faglig leder i Bryne Rør.

– Vi er overbevist om at Ruben har akkurat de kvalifikasjoner og kompetanse vi trenger for å lede virksomheten vår videre til nye høyder, sier styrelederen i en pressemelding.

Roald Andersen, som har vært daglig leder siden 2006, vil gå inn i rollen som administrativ leder med ansvar for økonomi og drift når Skovgaard Slethei er på plass.

– Ruben har en unik bakgrunn og kompetanse, og vi kjenner ham godt fra rollen som avdelingsleder VVS og innemiljø i Norconsult, sier Nordbrønd i pressemeldingen, og legger til at de opplever et økende behov for kompetanse i komplekse leveranser i hele Norge.

VVS er en bransjeforkortelse for varme, ventilasjon og sanitær.

Passerte 100 millioner

– Vi har levert vekst over lang tid, og opplever stor etterspørsel i flere deler av markedet, og tror med dette at vi er enda bedre rustet for lønnsomhet drift i fremtiden, sier Nordbrønd.

50 ansatte leverer VVS-prosjekter i hele Norge, og har også prosjektvirksomhet i Sverige og Danmark.

Selskapet har hatt stor vekst de siste årene og omsatte ifølge pressemeldingen, for 103 millioner kroner i 2022.

Rørleggerne fra Bryne er vant med å reise mange hundre kilometer for store jobber. Nå har de også krysset Skagerak

Gleder seg til å starte

– Jeg kjenner godt Bryne Rør, og har jobbet med dem i flere år, og har alltid latt meg imponere over deres evne til å levere omfattende leveranser innen VVS i hele Norge, sier Skovgaard Slethei i pressemeldingen.

47-åringen er bosatt i Sola og uttaler at han gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver.

Tidligere har han jobbet i Norconsult, Rogaland fylkeskommune, Aibel, FPE, Aktiv Sprinkler, YIT og DNF.

Han er utdannet VVS-ingeniør, har mastergrad i industriell økonomi og ledelsesutdanning fra Universitetet i Stavanger

– Ruben har en solid kompetanse og erfaring innen VVS-faget og vil med det ha de beste forutsetningene for å bidra til at Bryne Rør AS leverer på fastlagt strategi i årene vi har foran oss, oppsummerer styreleder Nordbrønd.