Gå til sidens hovedinnhold

Råsterk seriestart for Sola: – Det er jo litt uvant til å være oss

Seks seire på rad, og onsdag kveld venter Byåsen.

Se kampen ved å klikke på bildet øverst i saken. Kampstart er 19:00.

– Det er litt uvant for å være oss, og det er ikke ofte man har en så god seriestart. Jeg kan jo ikke være annet enn fornøyd., sier Camilla Herrem til Solabladet.

– Er du overrasket?

– Med en skadet Kristiane Knutsen og Malin Holta som dro visste vi ikke helt hvilke utslag det ville gi. Det har jo gått ganske bra. Frøydis Seierstad Wiik har tatt sin rolle i midten, og det er veldig tøft. Hun har gjort det på en strålende måte. Vi har gjort det veldig godt til nå, men vi har ikke møtt Storhamar, Molde og Vipers. Det er da vi virkelig får kjent på nivået. Og, Byåsen er bra når de er bra. Vi må være skjerpet.

Seks kamper er spilt, og fasiten er seks seire. Det betyr at Sola er på 2. plass i Rema 1000-ligaen, med samme poengsum som Storhamar.

Byåsen på sin side har kun vunnet en gang på sine seks kamper, og ligger nest sist i ligaen med fattige to poeng. Det betyr ikke at laget tas lett på av de gulkledde.

– Selv om det har svingt litt har de spilt bra. Kampen mot Storhamar var god, og om Annick Lipman stenger buret vil det være tøft, slår Herrem fast.

Det har vært landslagspause den siste uken. Trener Steffen Stegavik er spent på å se om den gode trenden kan opprettholdes.

– Jeg er alltid litt ekstra spent etter en slik pause. Samhandlingen skal tilbake etter avbrekket, og det er en vanskelig bortekamp.

Det har gått noen år siden Camilla Herrem spilte for Byåsen. Hun kom til klubben vinteren 2006, og reiste videre i forkant av 2014/2015-sesongen. Det er fremdeles noen gamle kjenninger som det blir trivelig å møte onsdag kveld.

– Det blir kjekt å treffe Ida (Alstad og Mari (Molid) igjen. De spiller i ny hall, og den var ikke der da jeg var oppe. De har jo også Valery (Putans) som assistent. Han var min trener da jeg var oppe.

Se kampen ved å klikke på bildet øverst i saken. Kampstart er 19:00.

Kommentarer til denne saken