Gå til sidens hovedinnhold

Ramune (34) hyller kvinnen i sine malerier: – Mine malerier handler om en modig, nysgjerrig, selvsikker, sexy og unik kvinne

Ramune Sadauskiene åpner salgsutstilling på Sola Strand Hotel neste uke.

Ramune Sadauskiene (34) er kunstmaler født i Litauen og bosatt i Hålandsmarka. Hun har drevet med kunstmaling i mange år, og arbeider med en karakteristisk teknikk med palettkniv og akrylmaling. 27. august åpner hun salgsutstilling i Sola Strand Hotel sitt visningssted, Den lille Vasari-korridoren.

Sadauskiene sine arbeider er figurative, og erotiske temaer er predominante i hennes bilder. Oftest portretterer hun kvinner, og ofte seg selv. I hennes arbeider finner man modige, nysgjerrige, viljesterke, lekende, sexy og unike kvinner som inviterer deg til å akseptere deg selv.

- Vi vil alle bli akseptert for hvem vi er uten å være redde for å uttrykke det. Vi vil alle være frie og utemmede. Ha selvtillit til å være frie, til å være selvsikre, til å være oss selv, til å akseptere og elske oss selv og til å vise vår ekte identitet og seksualitet, sier Ramune Sadauskiene

Musikk er sentralt i Ramune sitt liv. Hun spiller piano mens hun maler og mener musikkens vibrasjon, tonen og melodien bestemmer hvilken farge, motiv, linjer og intensitet bildet får.

Ramune Sadauskiene har hatt flere separatutstillinger, samt deltatt på flere fellesutstillinger i Norge og utlandet. Hun mottok i 2020 kulturstipend fra Sola kommune.

Kommentarer til denne saken