Quality Airport Hotel får klimasmarte el-scootere

Quality Airport Hotel er et av 82 hotell som vil tilby el-scootere.

Quality Airport Hotel er et av 82 hotell som vil tilby el-scootere. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nordic Choice-kjeden plasserer dem på 82 av sine hoteller i Norden. Et av de som får nyte godt av tiltaket er flyplasshotellet på Sola.

DEL

MILJØ: Nordic Choice Hotels har inngått et samarbeid med Mobility Tech-selskapet AYO hvor det skal installeres el-scootere på utvalgte hotell i Sverige, Norge og Danmark.

Samarbeidet innebærer at AYO installerer el-scootere på utvalgte hotell og står for driften, mens hotellene tilbyr parkeringsplasser og ladestasjon.

–Vi applauderer nok en gang for Nordic Choices evne til å satse på teknologi og bærekraftige løsninger som gir merverdi for våre gjester. El-scooterne kommer garantert til nytte på våre tre hoteller i regionen, sier Lars Roalkvam, regionsdirektør for Stavanger-regionen, i en pressemelding.

Lars Roalkvam, regionsdirektør for Quality Hotel Region Stavanger, er strålende fornøyd med at kjeden nå vil tilby el-scootere til sine kunder.

Lars Roalkvam, regionsdirektør for Quality Hotel Region Stavanger, er strålende fornøyd med at kjeden nå vil tilby el-scootere til sine kunder. Foto:

AYO er tilgjengelig på 82 hoteller fra uke 22 fordelt på Sverige, Norge og Danmark, men antallet kommer til å vokse i takt med etterspørselen. Hotellgjesten booker en scooter gjennom AYOs mobilapp hvor man utover selve bookingen også låser opp, låser, betaler og returnerer den.

Appen kommuniserer med brukeren om gjenstående batteritid og distanse, i tillegg til å ha en smart funksjon kalt “Take me back”, som guider gjesten tilbake til hotellet via kartet.

– Vi har fokusert på tre saker, utover å tilby våre hotellgjester bra gjesteopplevelser. Det handler om at vi skal være prisverdige, at el-scooterne vi tilbyr skal være trygge og av en slik kvalitet som gjør at de varer lenge. Gjennom dette samarbeidet har vi kontroll på scooterne og tar vare på dem slik at de holder enda lenger. Det skal være enkelt å være hotellgjest og oppdage nye områder, og ikke minst leve bærekraftig, sier Harald Bjugstad-Holm, direktør for bærekraft i Nordic Choice Hotels

Artikkeltags