Nå vil Kafé Levi utvide skjenketiden

Kaféleder Sunniva Pedersen og daglig leder Emilie Grønstøl hos Kafé Levi kan få skjenke til klokken 02.00 dersom politikerne sier ja til det.

Kaféleder Sunniva Pedersen og daglig leder Emilie Grønstøl hos Kafé Levi kan få skjenke til klokken 02.00 dersom politikerne sier ja til det. Foto:

Kafé Levi søker om å utvide skjenketiden til klokken 02.00, slik at de kan ha flere private arrangement utover kveldene.

DEL

SKJENKEBEVILLING: Kafé Levi fikk skjenkebevilling i juni, men da kun mellom klokken 10 og 21. Det var også i tråd med tidspunktet kafeen søkte om.

Kafeen er blitt svært så populær, og eierne ønsker nå å utvide skjenketiden til klokken 02.00, som er maksimaltid. Daglig leder opplyser om at dette i første omgang bare handler om private arrangementer. Kafeen vil foreløpig kun holde åpent til klokken 21.00.

Kafé Levi har allerede hatt private arrangementer utover nattetimene og ser at det blir flere av dem fremover, derfor søker de om utvidet skjenketid, slik at de slipper å søke om skjenkebevilling for hvert enkelt arrangement.

Kafeen ønsker på sikt å kunne utvide åpningstidene for alle, men er ikke der helt ennå.

Rådmannen anbefaler at politikerne sier ja til søknaden. Den skal behandles i formannskapet tirsdag.

Artikkeltags