Politiet: – Obduksjonen styrker mistanken om drap

Bjørn Kåre Dahl, politiets leder for personseksjonen, sier at politiet nå vil gjennomgå blant annet elektroniske spor for å finne ut hva som har skjedd med den avdøde.

Bjørn Kåre Dahl, politiets leder for personseksjonen, sier at politiet nå vil gjennomgå blant annet elektroniske spor for å finne ut hva som har skjedd med den avdøde. Foto:

Politiet starter drapsetterforskning etter funnet av den døde mannen i 40-årene på Regestranden.

DEL

– Politiet har nå mottatt første tilbakemelding fra obduksjonen og det styrker mistanken om at vi står overfor et drap. Vi kan ikke gå nærmere inn på detaljene eller begrunnelsen for det, sier Bjørn Kåre Dahl, politiets leder for personseksjonen, på politiets pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

Dahl sier videre at de så langt ikke har noen mistenkte.

Den siste sikre observasjonen som ble gjort av avdøde var søndag 8. desember klokken 15 på kjøpesenteret M44 på Bryne.

– Vi er svært interesserte i å kartlegge bevegelsene fra da og fram til funnet i går klokken 16. Vi er også svært interesserte i bilen til avdøde. Han brukte den mye, og vi har ikke funnet den så langt, sier Dahl.

I tillegg til å kartlegge bilens bevegelser vil politiet også gjennomgå elektroniske spor for å finne ut om det kan bidra til å sette et lys på hva som har skjedd med avdøde.

Har tatt mange avhør

Politiet vet ikke hva mannen gjorde på Regestranden og vil heller ikke opplyse hvilken forfatning avdøde var i.

Det er usikkert om drapet har skjedd på Regestranden eller et annet sted.

- Vi har jobbet gjennom hele dagen og tatt mange avhør. Vi har hatt en rundspørring i området rundt funnstedet og skal gjennomføre en rundspørring der avdøde bodde, opplyser Dahl.

Kripos er koblet inn

Politiet har i dag bedt Kripos om taktisk bistand i saken.

– Vi er fremdeles interesserte i å komme i kontakt med personer i området Regestranden som har vært der lørdag, søndag og mandag. Det gjelder både trafikk inn og ut av området, og folk i områder. Dersom noen har tatt bilder er vi også interessert i det, sier han.
Artikkeltags