IKM-sjefen og ordføreren skal snakke om næringssatsing i Sola

Ordfører Tom Henning Slethei og IKM-sjef Ståle Kyllingstad er hovedgjestene under Treffpunkt Sola tirsdag kveld.

Ordfører Tom Henning Slethei og IKM-sjef Ståle Kyllingstad er hovedgjestene under Treffpunkt Sola tirsdag kveld. Foto:

Treffpunkt Sola skal samle politikere og næringstopper tirsdag kveld.

DEL

Næringsforeningen i Stavanger-regionen inviterer, i samarbeid med Sparebank 1 SR-bank Sola til næringsmøte mellom folkevalgte og næringstopper. Møtet er kalt Treffpunkt Sola, og ordfører Tom Henning Slethei og IKM-sjef Ståle Kyllingstad har hovedrollene.

Ordføreren skal fortelle om hvordan den nye posisjonen i Sola bestående av Frp, Ap, FNB og Sp ser for seg vekst og utvikling i næringslivet i Sola de neste fire årene. Mot seg får han gruppeleder i Sola Høyre, Janne Stangeland Rege som representerer opposisjonen. Begge skal delta i debatt i løpet av kvelden.

Det skal også lufthavndirektør Anette Sigmundstad og IKM-sjef og gründer Ståle Kyllingstad. Kyllingstad har bygget opp milliardverdier innen oljeservice og eiendom, som har skapt arbeidsplasser for flere tusen arbeidstakere internasjonalt. IKM har sitt hovedkontor på Sola, og i løpet av kvelden skal han snakke om hva som må ligge til rette for å kunne vokse og utvikle seg også her.

Sjefsøkonom i SR-bank, Kyrre Knutsen, skal holde innlegg i løpet av kvelden der han presenterer konjunkturbarometeret for Rogaland og Sola.

Artikkeltags