Gå til sidens hovedinnhold

Nye rekorder for Sola-svømmerne under Nordsjøstevnet

Artikkelen er over 1 år gammel

Tre svømmere fra Sola svømmeklubb deltok på Nordsjøstevnet sist helg.

SVØMMING: Igjen svømte Solasvømmerne seg inn til mange personlige rekorder. Denne gangen var det på Nordsjøstevnet. Nordsjøstevnet er et internasjonalt stevne med deltakere fra flere forskjellige land, inkludert OL-svømmere. Stevnet er vanligvis den første helgen i november.

Man må kvalifisere seg ved å svømme raskere enn visse kvalifikasjonstider for å komme med på de forskjellige øvelsene. Amilie Malde Carlsen gjorde det veldig bra i helgen og fikk flere nye og gode personlige rekorder. Hun perset med et helt sekund på 100 meter medley og et halvt sekund på 50 meter bryst. I tillegg fikk hun en sterk tiende plass på 100 meter medley.

Amanda Malde Carlsen utmerket seg også på stevnet. Hun perset med nesten ett sekund på 50 meter butterfly og 100 meter fri og et halvt sekund på 50 meter fri og 100 meter butterfly. Amanda svømte fire øvelser denne helgen og utklasset alle konkurrentene på alle de fire øvelsene. I tillegg klarte hun NM-krav på 50 og 100 meter fri.

Collin van der Hoff svømte tre øvelser og perset på alle tre. Han perset med litt under to sekund på 100 meter bryst og cirka ett sekund på 200 meter bryst. I tillegg fikk han en sterk sjette plass på 200 meter bryst.

Kommentarer til denne saken