Gå til sidens hovedinnhold

Ny spiller klar for Sola HK

Live Rushfeldt Deila kommer fra Fredrikstad. Det melder klubben på sin hjemmeside.

– Jeg gleder meg til å komme til Sola neste sesong! Magefølelsen min sa at det var riktig tidspunkt å søke nye utfordringer, og jeg synes fremtidsplanene i Sola er spennende. Laget har levert veldig bra i årets sesong, og det blir kjekt å få være med på den videre utviklingen. Sola består av en spillertropp med flere unge spillere, i tillegg til etablerte spillere som gir meg troen på at dette er en god arena for meg til å videreutvikle meg som håndballspille, sier Rushfeldt Deila i en pressemelding.

Rushfeldt Deila er en venstre bakspiller, og har de to siste sesongene spilt for Fredrikstad. Hun har også spilt for Skrim Kongsberg og Glassverket tidligere i sin spillerkarriere.

I tillegg har hun flere kamper for rekruttlandslag de siste årene, og er en av de spillerne som har flest kamper på ungdomslandslag. Rushfeldt Deila har blant annet vært med på å ta bronse i U-19 EM i 2019, og sølv i U-17 EM i 2018.

Hun vil avslutte sesongen i Fredrikstad, og slutte seg til Sola i forkant av neste sesong.

– Vi har fått gode skussmål fra trenere hun har hatt opp igjennom årene. Live er en spiller som har gått alle gradene i yngre landslag. Hun har vist at hun er en spiller som er klar for å ta nye steg i egen utvikling, og til å bli en av profilene, sier trener Steffen Stegavik.

Kommentarer til denne saken