Gå til sidens hovedinnhold

Ny midlertidig parkeringsoperatør på Stavanger lufthavn, Sola

Artikkelen er over 2 år gammel

Apcoa tar over etter konkursrammede Sesam.

Det var i mai Sesam ble begjært konkurs. Selskapet var ansvarlig for parkeringen ved lufthavnene i Trondheim og Bergen, i tillegg til på Stavanger lufthavn, Sola.

Det ble da gjort klart at dette ikke skulle få noen konsekvenser for de reisende.

Nå er det klart at Apcoa tar over midlertidig. Det understrekes også nå fra Avinors side at parkeringstilbudet vil forbli uendret, men reisende oppfordres til å laste ned Apcoas app.

Apcoa overtar parkeringsdriften fra 24. juni. En midlertidig avtale om parkeringsdrift sikrer at de reisende ikke blir berørt av konkursen. Den midlertidige avtalen vil gjelde ut 2019.

Avinor anbefaler de reisende å laste ned appen «Apcoa FLOW» og registrere automatisk trekk. Alternativt kan betaling gjøres på nettsiden mobilparkering.com. De som har forhåndsbooket parkering i perioden overtakelsen finner sted, skal ikke foreta seg noe, da systemene vil ivareta dette.

– Vi er svært fornøyd med å ha fått på plass så gode løsninger på kort tid. De reisende vil merke lite til endringene, forteller Avinors kategorisjef for parkering, Amy-Caroline Løken-Erichsen i en pressemelding.

Avinor er i gang med ny tilbudskonkurranse for parkeringsdriften ved disse lufthavnene. Ny kontrakt med fremtidig operatør vil være gjeldende fra 1. januar 2020, og ha en avtalelengde på 5 år.

Kommentarer til denne saken