Ny høyrekant til Sola håndball, støtte til pistoler, drenering rundt Sola ruinkyrkje og slik kan dette året påvirke turismen i Sola - fikk du med deg disse (og mer til) av våre saker i uken som var?

Stig Hansen (Ap) og Mona Aksdal (Sp) vil ha bobilplasser i Ølbergskogen, arkeologene graver og drenerer ved Sola ruinkyrkje og har fremdeles ikke truffet på skjeletter, Maja Magnussen gleder seg til å spille for Sola Håndball, og Sola Pistol Klubb fikk støtte til nye våpen. Det er bare noen av sakene vi har hatt denne uken

Stig Hansen (Ap) og Mona Aksdal (Sp) vil ha bobilplasser i Ølbergskogen, arkeologene graver og drenerer ved Sola ruinkyrkje og har fremdeles ikke truffet på skjeletter, Maja Magnussen gleder seg til å spille for Sola Håndball, og Sola Pistol Klubb fikk støtte til nye våpen. Det er bare noen av sakene vi har hatt denne uken Foto:

Solabladet har samlet en rekke saker fra denne uken som kan være verdt å få med seg. Gikk du glipp av noen av disse?

DEL

I denne artikkelen har vi samlet enkelte saker som kan være verdt å få med seg.

Her kan du blant annet lese om 20 Kilo Skjeggs allsanghåp, den nye høyrekanten til Sola håndball, skjelett fra middelalderen, støtte til pistolklubben og mer til.

Forlis: Etter en annerledes vår, slipper Tjue Kilo Skjegg en dobbeltsingel fylt med sommer og nostalgi.

Ungdomsteamet fikk bryne seg: AIR by Bolder åpner ikke for fullt før til høsten, men et knippe ungdommer fra Sola fikk prøve seg i anlegget likevel.

Støtte til pistoler: Koronatiltakene ga ungdommene i Sola Pistolklubb utfordringer. Nå handler de nytt utstyr, og får hjelp av Sparebankstiftelsen SR-Bank.

Skjeletter: - Da ruinkirken ble rehabilitert dukket det opp cirka 40 skjeletter. Denne gangen har vi foreløpig ikke funnet noen, forteller arkeolog David Hill fra Norsk institutt for kulturminneforskning.

Ny høyrekant i Åsenhallen: Maja Magnussen kommer fra Byåsen og medalje til et lag som underpresterte i fjor.

Håper nordmenn gjør at alt går opp i opp: Ølberg camping åpnet forrige helg, og får i likhet med resten av oss en noe annerledes sommer der de utenlandske turistene i stor grad forsvinner.

Tjora-kar i Eliteserien: Det har mildt sagt vært en begivenhetsrik oppkjøring for Birk Risa, som blant annet har brukt koronatiden til å flytte inn med kjæresten.

Hytter til leie: Det vil være en overdrivelse å si at det flommer over av ledige hytter i Sola kommune, men noen til leie er det.

Stupebrett på Sørnes: - Det er viktig at vi skaper fritidsaktiviteter også til vanns når så mange skal feriere hjemme, sier Siv-Len Strandskog (Ap).

Bobilkartet: - Vi vil ha bobilplasser i Sola, og det må kunne settes opp til sommeren, sier Stig Hansen (Ap) og Mona Aksdal (Sp)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken