IKM Testing med kontrakt på Johan Sverdrup

Kjersti Vinje Drevdal (Contract Manager eJIC Johan Sverdrup Project Phase 2) og
Vidar Haugland (VP IKM Testing) er begge fornøyd under signering av kontrakt.

Kjersti Vinje Drevdal (Contract Manager eJIC Johan Sverdrup Project Phase 2) og Vidar Haugland (VP IKM Testing) er begge fornøyd under signering av kontrakt. Foto:

IKM Testing tildeles en kontrakt verdt 65 millioner kroner fra Equinor Energy AS, det opplyser selskapet i en pressemelding fredag.

DEL

NÆRING: Det er i Johan Sverdrup Fase 2 prosjektet at IKM Testing nå har fått millionkontrakten, som innebærer lekkasjetesting av nitrogen og helium. Lekkasjetestingen skal skje både under byggefasen og under oppkobling av ny prosessplattform samt ved installasjon av ny modul på eksisterende plattform, opplyser IKM i pressemeldingen.

I tillegg til nitrogentjenester omfatter kontrakten også tjenester som flange management, boltetrekking, PSV-kalibrering, onsinte maskinering og kjemisk rengjøring, heter det i meldingen.

– Johan Sverdrup er en stor og prestisjefull utbygging og det er svært gledelig at vi blir vist stor tillit innen ferdigstillelsen av fase 2. Vi gleder oss til å samarbeide med Equinor om forbedret og kostnadseffektiv gjennomføring gjennomføring av dette prosjektet, uttaler Vidar Haugland, visepresident i IKM Testing AS.

IKM Testing AS har rundt 700 ansatte i Norge, og har hovedkontor på Sola. Selskapet har også kontorer i Bergen, Kristiansund og Hammerfest, og selskaper er en del av IKM Gruppen.

Selskapet har datterselskap i Canada, Polen, Singapore, Malaysia, Thailand, Indonesia, Brasil, Australia og Storbritannia. Selskapets selskaper har også en budsjettert omsetning på 1700 millioner for 2019.


Artikkeltags