Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du hente DHL-pakker på Circle K på Tjelta

Artikkelen er over 1 år gammel

En avtale mellom DHL Express Norge og Circle K Norge gjør at privatpersoner nå kan hente pakker ved et 80-talls stasjoner over hele landet.

– For oss handler det om å gjøre hverdagen enklere for kunden, samtidig som vi hele tiden er på utkikk etter nye muligheter som følge av endringene som vi ser i markedet, og derfor er pakkeutlevering et spennende område for oss, sier Øyvind Bredland, avtaleansvarlig i Circle K Norge. i en pressmelding.

I løpet av kort tid har i overkant av 80 Circle K-stasjoner fra Lakselv i nord til Farsund i sør blitt hentepunkt for pakker fra DHL Express, et av verdens største logistikkfirmaer. Bredland regner med at flere vil tegne seg på avtalen utover våren.

En økende andel av pakkene som sendes med DHL Express går til privatpersoner. Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL, kaller avtalen en vinn-vinn for både kundene og stasjonene.

– Siden vi nordmenn gjerne ikke er hjemme på dagtid, har vi derfor jobbet mye med å få på plass et nettverk av hentepunkter over hele landet. Her er det viktig med lange åpningstider og enkel tilkomst, slik at kundene våre kan velge det mest praktiske hentestedet og plukke opp pakken når det passer dem best, sier han.

Kommentarer til denne saken