Hallgeir Kvadsheim kommer til Ræge menighet fredag og lørdag neste uke. Kvadsheim er siviløkonom, og han er kjent som økonomisk rådgiver i TV-programmet Luksusfellen, skribent og foredragsholder innen privatøkonomi.

Arrangør er Ræge menighet som påpeker at i en tid med økende renter, og stadig høyere strøm- og matvare- og drivstoffpriser, er det grunn til å tro at mange er bekymret for sin private økonomi. Kvadsheim vil gi tilhørerne et foredrag om hvordan man kan tilpasse sin privatøkonomi med blant annet sparetips og budsjettips.

– Det vil også være rom for spørsmål etter foredraget. Alle som ønsker gode tips i forhold til sin privatøkonomi er hjertelig velkommen! Det er ingen forhåndspåmelding, forteller Øystein Viland i menigheten.

Budsjett og billig mat

Dagen etter er det den yngre befolkningen som kan få med seg gode råd. Da arrangeres «Exodus» for unge mellom 16 og 25 år.

– Vi ønsker å utruste våre ungdommer til hverdagslivet «på egne ben», enten det gjelder studie, læretid eller ut i jobb. Det blir gode råd og tips til hvordan de kan organisere en trygg og oversiktlig økonomi, sier Viland.

Da vil også forfatter og blogger Margit Vea være til stede for å gi sine råd om sunn, enkel og billig mat. Studentprest Ine Linn Marthinsen vil snakke om unge og psykisk helse, og sokneprest Gunther Theiss er også på plass for å gi de unge noen ord.

Mer om arrangementet og påmelding kan du lese her.