Gå til sidens hovedinnhold

Mye fremgang for Sola-svømmerne

Igjen svømte Sola-svømmerne seg inn til mange personlige rekorder. Denne gangen var det på Nordsjøstevnet.

Nordsjøstevnet er et internasjonalt stevne med deltakere fra flere forskjellige land, inkludert OL-svømmere, men i år kunne ingen internasjonale svømmere delta på grunn av Corona-viruset. Derfor var det heller ingen publikum til stedet. Stevnet er vanligvis den første helgen i November. Man må kvalifisere seg ved å svømme raskere enn visse kvalifikasjonstider for å komme med på de forskjellige øvelsene.

Simen Schmitz-Lund klarte å kvalifisere seg på 50 butterfly. Han perset med imponerende 2,5 sekunder og svømte seg inn på en sterk 5 plass i årsklassen 06-07 med tiden 29.13. Simen svømte sitt første nordsjøstevne og fikk et godt resultat.

En annen svømmer som perset mye var Caroline Fjellstad. Hun klarte også å kvalifisere seg til sitt første Nordsjøstevne. Hun perset med sterke 1,5 sekund. Dette klarte hun på 50 m rygg med tiden 36.03.Bilde: F.v.: Caroline Fjellstad, Håkon Henne (hovedtrener), Collin van der Hoff og Simen Schmitz-Lund Collin van der Hoff og Caroline Fjellstad

(Bilde: F.v.: Caroline Fjellstad, Håkon Henne (hovedtrener), Collin van der Hoff og Simen Schmitz-Lund)

Collin van der Hoff kvalifiserte seg til syv øvelser og perset på alle syv. Han perset med over 5 sekunder 200 m bryst med tiden 2.32.15 og kom på tre imponerende gullmedaljer i årsklassen 06-07 på øvelsene 50m bryst, 100m bryst og 200m bryst. Han perset også med hele 4 sekunder på 100 m medley med tiden 1.06.88 og ca. 1,5 sek på 50m fly.

Kommentarer til denne saken