Først ut er forestillingen om Alice i eventyrland - fremført av Unge SPOR. Den spilles 14. september. De lover syngende sjøhester, dansende blomster, trillende tvillinger og en hvit kanin som er så veldig, veldig forsinket.

18. september står Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes på scenen. De deltok i«Hver gang vi møtes» og bestemte seg for å få til et musikalsk samarbeid. De synger både egne viser og sanger som har stor betydning for dem begge.

I oktober kommer komiker og magiker Erik Mogeno med sitt populære familieshow. Det blir både trylling og buktaling og fenger både barn og voksne, love kulturhuset.

19. oktober inviterer Sola storband igjen til fest i kulturhuset, denne gangen med skikkelig Cowboy-faktor etter suksess i fjor.

Deretter er det tid for den populære forestilling Dyrene i Hakkebakkeskogen, spilt av Victoria Productions.

26. og 27. oktober spilles familiemusikalen Harald og Dovrefostre. Den er basert på fortellingen om Harald Hårfagre som barn som besøker Dovregubben. Det er Hafrsfjordspillene & Saga Heritage Foundation, i samarbeid med Sola kulturhus som står bak.

Til slutt er det klart for nissesirkuset igjen. 14. november har årets forestilling av Barnas Store Julerevy premiere. Den kalles Julespenningen og handler om at Svartnissen skal ta strømmen, mørklegge hele Nordpolen og stikke av med julenissesleden full av pakker.