Mandag stenger SR-bank dørene til kontoret på Sola: - Vi skal fortsatt være her og hjelpe kundene våre

Banksjef i SR-bank Sola sier de er opptatt nå av å hjelpe folk som trenger det.

Banksjef i SR-bank Sola sier de er opptatt nå av å hjelpe folk som trenger det. Foto:

- Vi skal både bidra til å hindre smitte og fortsatt være tilgjengelig for våre kunder, sier banksjef i Sparebank 1 SR-bank Sola, Yngve Sørland.

DEL

Mandag stenges dørene til SR-bank sine kontorer, også på Sola.

- Men du kan være sikker på at vi fortsatt er her for deg. Har du allerede en avtale kan du møte opp på kontoret, eller velge å ta praten på telefon eller video, sier banksjef Yngve Sørland.

Han forteller at de ansatte i banken på Sola fortsatt vil være tilgjengelige for kundene selv om døren stenges.

- Folk med avtale kan fortsatt møte opp, eller så kan vi hjelpe over telefon eller video. Vi opprettholder selvfølgelig et forsvarlig tilbud av basis banktjenester og tilgang til kontanter via automater, legger han til.

Banksjefen ber deg samtidig vurdere nøye om du har symptomer på smitte eller har vært i kontakt med noen som er syke før du kommer til oss.

- Akkurat nå er den beste måten å vise at vi bryr oss om hverandre å holde avstand, sier han.

Sørland sier banken er opptatt av å hjelpe kunder nå.

- Jeg tenker spesielt på dem som er, eller blir permitterte på grunn av Korona-viruset. Vi skal hjelpe, og vi kan tilby avdragsfrihet på lån. Dersom du har behov for hjelp, ta kontakt, så skal vi sammen finne en løsning, sier han.

DNB har satt ned boligrenten med 0,35 prosent. Yngve Sørland sier Sparebank 1 overvåker markedet og konkurransen nøye, men har ikke tatt stilling til boligrenten ennå.

Mandag satte også Sparebank 1 ned boligrenten med 0,35 prosent og innskuddsrenten ned inntil 0,25 prosent. Endringen gjelder fra 29. april på eksisterende lån/innskudd.

Artikkeltags