Circle K satte ned gjeldende pumpepris på bensin og diesel med to kroner på alle sine betjente stasjoner over hele Norge mellom klokken 14 og 17 i dag, torsdag. Tilbudet er en del av en europeisk førjulskampanje på rundt 1600 Circle K-stasjoner over hele Europa.

I Norge er denne tidsbegrensede kampanjen og tilbudet ment som en god jul-hilsen fra over 250 betjente stasjoner landet rundt. Tilbudet gjelder ikke på Circle Ks automater.

– Vi gjør dette i den mørkeste tiden på året fordi vi ønsker å glede kundene våre. Vi vet at mange er opptatte av drivstoffpriser, og vi forstår at mange synes bensin og diesel er dyrt. Derfor synes vi det er hyggelig å overraske med ekstra lave bensin- og dieselpriser. Vi vet at desember kan være ekstra utfordrende for mange, det er mye som skal kjøpes inn før jul, derfor håper vi at kundene setter pris på vårt lille ekstratilbud denne torsdag ettermiddagen, sier Knut Hilmar Hansen, kommunikasjonssjef i Circle K i en pressemelding.

Men det var ikke bare Circle K-stasjonene som hadde årets laveste drivstoffpriser disse timene. Andre bensinstasjoner hev seg på, og Uno X i Sola sentrum var en av dem som kunne skilte med bensinpris til under 17 kroner literen. Det ble det kø av.