– Jeg er så stolt av alle de ansatte, sier butikksjef Hanne Høivik i en pressemelding.

Det var 63 andre Kiwi-butikker med i den interne kåringen hvor Kiwi Joa gikk av med seieren og kan smykke seg med tittelen den beste butikken i region Rogaland.

Prisen ble delt ut under KIWIADEN 6–8 september. Dette er en samling for butikksjefer fra hele landet. Hanne Høivik tok imot prisen på vegne av butikkens 22 medarbeidere.

Seks ganger

Dette var sjette gang på tolv år butikksjefen får prisen med KIWI Joa, men anerkjennelsen blir aldri kjedelig.

– Det er skikkelig deilig å få den igjen. Målet vårt er å alltid være i toppen, og så lenge vi er nominert, vet vi at vi har gjort jobben vår. Men det er selvfølgelig ekstra gøy å vinne, sier butikksjef Hanne Høivik, som ikke er i tvil om hvem prisen tilhører.

– Denne prisen er til alle de ansatte. De har stått på så mye ekstra i et krevende år, sier butikksjef Høivik.


God på utvikling

Butikkene vurderes ut fra en rekke kriterier, som kundetilfredshet, fornøyde medarbeidere og omsetningsvekst. I jurybegrunnelsen får Høivik og butikken hennes særlig skryt for å alltid være på jakt etter utvikling og forbedringer.

– Vi prøver å tenke litt mer enn bare butikk. Vi vil gi en sjanse til dem som vil prøve seg i jobb, uansett om de har en form for hindring. Alle skal få en sjanse, og det er lagbygginga som er hemmeligheten bak en skikkelig bra butikk, sier Høivik.

Butikken vant også Mangfoldprisen i regionen i 2019. Regionsjef for KIWI Rogaland, Trond Inge Larsson, sparer ikke på skrytet i omtalen av butikksjefen.

– I denne butikken etterleves KIWI-konseptet til det fulle, og de har levert så det holder i mange år, sier Larsson.

Sunt med høye forventninger

Neste mål er å lage en best mulig arbeidsplass, og å nå 70 millioner i omsetning. Høivik er ikke nervøs for at kundene nå vil ha ekstra høye forventninger til butikken hennes.

– Det er bare sunt. Dette gir bare en ekstra motivasjon og legger lista høyere for oss. Nå skal vi jobbe så godt vi kan for å opprettholde standarden, sier hun.