Jul i butikkene, hærverk i Tananger, munnbind og rekordleilighet - gikk du glipp av disse (og mer til) av våre saker i uken som var?

Vi har samlet et knippe saker.

DEL

I tillegg til dette har vi en sak om detektivarbeid i form av smittesporing, digitale hjemmelekser skaper utfordringer, en bolig som gikk for en relativt grei sum, og en sofa som dukket opp på gjenbrukstasjonen i Sola sentrum.

Sofa til overs: Nok en gang er møbler satt ut foran Fretex-containere. Denne gangen i Solakrossen.

Rekordleilighet: Prisantydningen ble ikke nådd, men rekord ble det likevel.

Dyr bolig: Den dyreste eneboligen så langt denne måneden gikk for over åtte millioner kroner.

Smittesporing: Smittesporingsteamet i Sola har mye av æren for at Sola har unngått de store smitteutbruddene.

Hjemmelekser: Elever i Sola-skolen får ikke personlig Chromebook før 5. trinn. At de likevel får digitale lekser kan stride med gratisprinsippet.

Snakk med de unge: I lys av den siste tidens uønskede hendelser i Tananger, ber politikontakten og SLT-koordinatoren de foresatte om å støtte de unge.

Slik kan det bli artigere på skolen: Elevene i solaskolen har 210.000 kroner til fordeling til diverse utstyr og trivselstiltak.

Får ikke bruke denne veien: Øster Hus får ikke dispensasjon til å bruke Bergjevegen som atkomstvei til planlagt boligfelt på Haga.

Medaljegrossister: Solas G14-lag kan bli kretsmestere for annet år på rad.

Populært: Det er en drøy måned til jul, og på Jåsund merkes det godt.

Samme er tilfelle på Klingsheim: For sjette jul på rad har Hageland Klingsheim på Tjelta gått inn for å lage en magisk julebutikk.

Møteplass: Småbåthavna i Tananger har fått nytt møtested, og nå venter ildsjelene i båtforeningen på å få starte med oppgraderinger av sanitærbygget. I prosessen selges en pent brukt toalettskål til høystbydende på Facebook.

Munnbind: Vestteknikk og Tenotec på Røynebergsletta går sammen om smittevern.

Spør ordføreren: 15. desember møter elevrådsmedlemmer fra alle skolene ordføreren. Trafikksikkerhet, lekeplasser, søppeldunker og sinte syklister er noe av det elevene har på hjertet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken